Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til hurtig tiltræden søger vi en dygtig og rutineret fagmand til at tage sig af flere forskellige slibeopgaver. Du må have kendskab til trætekniske og gulvtekniske gøremål, herimellem afslibning af trægulve. Fast ansættelse kan påregnes da antallet af arbejdsopgaver er i konstant vækst.

Dygtig gulvsliber søges til afslibning af gulve

Dine primære arbejdsopgaver vil være gulvslibning og gulvbehandling af plankegulve og parketgulve for privatkunder, erhvervskunder og privatkunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre kompetenteerfarne gulvfolk, dog alene ved små gulvopgaver. Derved får du stillet fri telefon og firmabil til rådighed.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi imødeser, at du har stor faglig forståelse og kan arbejde uafhængig med en menneskelig optræden overfor vore talrige klienter. Alle ansatte skal kunne eksekvere følgende arbejdsopgaver selvstændigt:

  • Afhøvling af parketgulv
  • Afslibning af gammel maling
  • Afslibning af køkkenbordplade
  • Afslibning af trappetrin
  • Lakering af trægulve
Trætekniske udfordring og perspektiver

Vi er det lokale gulvfirma der lever af at forbedre hjemmets parketgulv. Vi tilbyder blandt andet:

  • Gulvfunktioner
  • Gulvreparation
  • Høvling

i god kvalitet til favorable gulvafslibning priser. Alt gulvrestaurering udføres af meget dygtige gulvhåndværkere.

Lidt om gulvfirmaet

Fra starten i 2003 har vi udført gulvafhøvling samt gulvbearbejdning rundt omkring i hele landet. Med speciale i opfriskning og bearbejdning af parket- eller plankegulve har vi udført gulvrestaureringer i København, Odense og Aarhus plus flere forskellige andre lokaliteter i Kongeriget. Især indenfor slibning, høvling samt efterbehandling har gulvfirmaet nået en markant renoveringsrolle indenfor den faglige del af gulvbranchen, med bedste kvalitet til favoragle priser.

Gulvafslibning, afhøvling og gulvsliber leje

Vi er et gulvfirma som er berømt for uopslidelig gulvopfriskning, hvor der lægges vægt på samspillet imellem gulvteknisk ekspertise, ny teknologi oghøj kvalitet. Gulvslibere og mester har fokus på indemiljø, minimering af støj og støv og arbejdsmiljø.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.