Gulvpleje

Gulvpleje anvendes til at gøre trægulvet flot og bevare en slidstærk overflade. Plankegulve eller parket plejes forskelligt hvilket betinges af egenskab og overflade. Den rette gulvpleje afpasses efter gulvrengøringen og gulvvedligeholdelsen i hjemmet.

Hvad er gulvpleje?

Der er nu hyggeligt med trægulve og træ i boligen. Trægulvet giver privatbgoligen noget fuldstændig særligt, i dagligstuen, soveværelset eller et direktørkontor i en virksomhed. Træ giver et touch af velbehag, finhed og stemning på én gang. Ved at vedligeholde, pleje og rengøre et plankegulv perfekt, vil du erhverve dig en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at der benyttes de rette plejemidler til vedligeholdelse og rengøring af plankegulve eller parket. Uheldig anvendelse af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve gulvene. Det kan endda give problemer at efterlade plankegulve for vådt ved vask. Ligegyldig hvilken efterbehandling parketgulvet eller plankegulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt i lang tid. Kraftige rengøringsmidler på trægulve kan ødelægge overfladen.

Gulvpleje af lak, olie og lud parket og plankegulve?

Har du et ludbehandlet parketgulv skal det vaskes med sæbespåner eller en natursæbe til trægulve. Lakgulve kan med fordel vaskes med universal rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. Oliegulve kan vaskes med træsæbe eller oliepleje, der meget enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvpleje og hvornår gulvvedligeholdelse?

Vi tilbyder rådgivning om gulvvedlgieholdelse, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse. Såfremt privatboligen har et slidt og grimt pankegulv eller parket, kan det være fristende med en gulvudskiftning og gulvsanering. Tit behøver du ikke at erstatte dit pankegulv eller parket, men kan begrænse sig til en slibning. Gulvsliberen har talrige slags gulvrenovering, herunder slibning, høvling og overfladebehandling, så dit slidte massive bræddegulv forvandles til nyt. Vi anvender let slibning, fuldslibning og gulvafslibning til gulvrenovering.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver mange gange det fineste løsning. Her slibes træet helt, så behandlingen udføres på nyafslebet træ. Herefter kan der påføres en ny gulvbehandling med lud, lak, sæbe og voks. Et unikt udtryk fås med gulvbejdse eller gulvmaling, så kun fantasiensætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her slibes gulv  kun meget let med fint slibepapir eller et slibenet. Metoden egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med olie, voks, lak eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til en ny behandling. Kontakt os gerne for yderligere info om rengøring, vedligeholdelse og afslibning og gulvpleje.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.