Gulvafhøvling – Vi tilbyder den bedste gulvafhøvling på Amager

Gulvafhøvling på amager til byens bedste priser og med kort varsel. Som det lokale gulvfirma er vi leveringsdygtig i afhøvling til en fornuftig pris. Vel at mærke uden at gå på kompromis med kvalitet og leveringstiden. Alt gulvarbejde udføres af dygtige gulvfolk med mange års erfaring og ekspertise. Billig gulvafhøvling priser på Amager er hvad der kendetegner os.

Billig gulvafhøvling priser på Amager

Når gamle trægulve skal istandsættes er det næsten altid nødvendigt at starte ud med en gulvafhøvling først. Og det er fordi en gulvafhøvlingen, imodsætning til gulvafslibningen, går i dybden – og typisk fjerner 4 – 5 mm af selve trægulvet.

NOTE: En gulvafhøvlingen er nødvendigt når gulvbrædderne ligger meget uens med niveauforskelle eller såfremt der er fernis eller spartelmasse på.

En gulvhøvl tager alt det grove inden gulvafslibningen tager over og giver den rette finish. Søm, skruer, stifter og nitter skal være fjernes for ikke at ødelægge gulvhøvlen.

En gulvafhøvling foretages med en gulvhøvl

En gulvafhøvling der foretages omhyggeligt og med bløde bevægelser giver et resultat, der gør gulvafslibningen næsten overflødigt. Men det kræver helt bestemt en eksperts dførelse. Det kan derfor godt betale sig at få udført en faglig korrekt gulvafhøvling såfremt det drejer sig om en større opgave, idet afhøvlingen har en stor betydning for det endelige resultat. Det kræver erfaring at udføre en gulvafhøvling korrekt, idet operatøren må have en træteknisk viden og
løbende er på forkant med gulvets forløb og strukturer.

Gulvafslibning giver flotte trægulve

Med en gulvafslibning og efterfølgende gulvbehandling giver et et trægulv så smukt som nyt. Men ikke nok med det, så opnår du også en slidstærk overflade som holder mange år fremover. Men et er sikkert, en gulvafslibning er en billig måde at forny dit gulv. Gulvafslibning er en god go billig løsning, når trægulve skal renoveres.

“Gulvafslibningen giver hjemmet en helt ny karakter når de gamle ridser og hekker bliver fjernet et helt nyt og lækkert look i husstanden ved at fjerne mærker og ridser i trægulvet.”

Vi påfører naturligvis en gulvbehandling efter gulvafslibningen, så gulvet får en slidstærk og holdbar overflade. Vi bruger udelukkende professionelle maskiner og den ny teknologi sammenholdt med de gamle håndværksmæssige principper giver et meget flot resultat der holder i mange år frem.

Gulvbehandling giver mange muligheder

Der er mange muligheder for efterbehandling af trægulve efter at gulvafslibningen er gennemført. Det brede sortiment af forskellige typer gulvbehandling gør, at vi kan behandle alle træsorter efter dit ønske. Nogle træsorter egner sig bedre til nogen typer gulvbehandling end andre, men ellers er der frit valg. Hvad enten målet er et flot udseende og eller lang holdbarhed, så tilbyder vi følgende efterbehandling:

  • Lakering
  • Ludbehandling
  • Voksbehandling
  • Oliebehandling
  • Bejdsning
  • Sæbebehandling

Hvilken gulvbehandling, der er de mest optimale afhænger af gulvets ‘brug’. Altså hvor meget slid der vil være på gulvfladen. Der er stor forskel på om man går med udesko indendørs, eller om man har hund, kat og mange børn. Så valget må tage udgangspunkt i en snak med en fagmand samt dine ønsker.

Pris og kvalitet er de vigtigste parametre ved en gulvhøvling

For at udføre gulvafslibning er der mange parametre som der må tages højde for:

  • Pris
  • Overholdelse af frister
  • Gulvfirmaet profil
  • Kvalitet

Er det mon den rigtige pris, der skal betales for gulvafslibning? Det er menneskets natur at ville betale så lidt så muligt. Hvorfor betale for meget, hvis man kan få det billigere. Derfor er det en god idé at ringe til flere gulvfirmaer for at høre om priser. Her kan du også spørge ind til noget specifikt om dine trægulve. Synes du at få et tilfreds svar, så kan du med god samvittighed sætte et flueben. Det er kun en professionel fagmand der kan udføre gulvafslibning og
gulvbehandling fagmæssigt korrekt. For at udføre en god gulvafslibning, vil gulvfirmaet udføre det antal afslibninger som er nødvendige for at gulvafslibningen udføres korrekt. Og det er den rette sammenhæng med antal afslibninger, antal udskiftninger af slibepapir samt brugen af de rette kornstørrelser. Den rette konstellation af disse elementer kan kun udføres af en fagmand med mange års erfaring.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)