Gulvafhøvling

Gulvafhøvling foretages her af kompetente lokale specialister med stor erfaring indenfor gulvafhøvling. Behøver dit gulv til en afhøvling? Er hjælpen nær med billig gulvafhøvling priser. Har du et gulv med buler og bølger eller en krævende overflade? Er en gulvafhøvling behandlingsløsningen. I tilfælde med spartelmasse eller andre skader, kan høvling også være en valgmulighed.

Hvornår benyttes en gulvafhøvling?

Tæpperester eller fuldmaling kan også være forhold der gør, at en høvling er uundgåelig. Ligesom niveauforskelle og skævheder i det massive plankegulv er en god udfordring. Her vil det være nødvendigt jævne trægulvet med den store gulvhøvlemaskine en såkaldt ‘gulvhøvl’. Høvling benyttes på bræddegulve, hvor en gulvafslibning er umuligt, herunder ved:

 • Niveauforskelle og skævheder
 • Vaskebræteffekt
 • Limrester og tæpperester
 • Gulvspartel
 • Hakker og huller
 • Malet gulv
 • Fernis
 • Kraftig lakering

Hvad er en gulvafhøvling?

Høvling af bræddegulve er et vedligeholdelsesarbejde, hvor de lokale gulvfolk må være påpasselig eller dreven. Enhver unøjagtighed kan give høvleskader i gulvet og niveuforskelle i træet. Høvling stiller betydelige minimalkrav til håndværkeren, da den store maskine til høvling virkelig arbejder i dybden. Der afhøvles 2 – 3 mm af træfladen, hvilket også er nødvendigt ved meget ødelagte bræddegulve. Vi har erfaringen, kompetencen og ekspertisen og ved lige nøjagtig hvad der skal gøres. At høvle et plankegulv kræver forsigtighed, og bør ikke laves som hjemmegjort gulvafhøvling. Såfremt afhøvlingen ikke udføres godt, kan det blive en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort gulvafhøvling kan i nogen grad gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Benyt derfor altid en professionel til din gulvrenovering. Ved at bruge os får du billig afhøvling priser, kvalitets gulvforbedring og kort ventetid.

Gulvafhøvling og afslibning

Når gulvafhøvlingen er udført vil træet fremstå flosset og ru. Derfor afsluttes der med en afslibning, for at få den bedste overflade før overfladebehandlingen igangsættes. Her kan træet påføres olie, sæbe, lak, lud, voks eller bejdse, eventuelt med hvid lak, hvid lud eller hvid olie. Den efterfølgende gulvslipning må være rigtig grovslibning, polering, mellemslibning og en finslibning. Vi vejleder gerne med hensyn til gulvbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne side. Ovenikøbet er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til os såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål. Det er vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om gulvafhøvling og afhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit trægulv forbedres og blive pænt?

Efter en afhøvling, afslibning og efterbehandling, bliver de fleste plankegulve som nye. Du vil ikke kunne bemærke, at gulvet har været ødelagt. Gulve må altid behandles godt og plejes, rengøres og vedligeholdes så godt som muligt. Gulvafhøvling kan kun foretages af et ganske få antal gange, og derfor er afhøvling den sidste metode. Ved vores arbejde med trægulve får vi en del relevante spørgsmål, blandt andet:

 • Værktøj til gulvafhøvling
 • Gulvafhøvling maskine til salg
 • Afhøvling hvad koster det?
 • Tilbud på gulvafslibning
 • Gulvafslibning tilbud
 • Olie til gulvafhøvling
 • Rengøring efter gulvafhøvling
 • Gulvafhøvling priser udland

Her på siden vil vi altid forsøgeat svare på disse og andre gulvrelaterede spørgsmål. Såfremt du har lyst til flere oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe.

Skal vi hjælpe dig med afhøvling?

Din gulvmand kan altid fortælle dig, om en afhøvling er muligt. Såfremt dit trægulv trænger, så ring gerne og få en billig gulvafhøvling pris}. Skulle du være i tvivl, så¨kommer vi gerne forbi dig for en vurdering af dit massive gulv. Vi har altid billig høvling priser og kort ventetid i Odense, Aarhus og København samt alle andre steder i landet. Vi glæder os til at forny og fobedre dit gamle og slidte plankegulv med en gulvafhøvling.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.